H
E
L
L
O
G
O
O
D
B
Y
E

Langkawi!:D Tuesday, December 4, 2012

Langkawi, aku datang!

to be honest, sgttt la malas nk buat post yg memerlukan gmbar2 ni.. tapi, mencuba jugak untuk bercerita. >.< since ini pengalaman yg menrik, sbb xpenah pegi. huahua :O so post ni, akan jadi sgt la pnjang, kalu xberminat, xyah baca. hik.

my journey start rabu malam lepas, rabu malam tu, means kamis malam la kan, nek bas from usim. dr kol 10 lebih i think? and ktorang naik feri kt kuala perlis. otw g tu, esp da smpi perlis tu, one thing yg pling best, pemandangn die yg priceless.






one gmbr for each story, hik. then sesampai jeti, nek feri around 8 stgh? n perjalanan feri dlm sejam je..
ak lak, asek, tido tido tido. hahaha almost jatuh tertido atas bahu cek faiz. dengg nasib seblum sentuh, zapp, ak sedar. hik >.< malu i tau, nsib die xsedar. ngeh2 ;;)

smpai2, malang nye smpai awal, so check in hotel only after 2 pm, so ktorg kene la jalan for 4 hours nek bas, pegi jalan2 dlu around lngkawi. dgn belengas nye xmndi, harum nye la rasa diri ini ketika itu. hah, ambek bahasa. :O pegi gamat, beras terbakar, under water world?, tah cne eje, and lalu, lalu je, makam mahsuri, pastu ade la singgh makan sume. homai, penat sgt la. smpi hotel around kol 4. xsaba nk check innnn, msuk gedebush and mndi! luckily, dpat bilik sndr, so tgthr ngn kak ada, kami 'mengkongker' bilik, boleh tahan nice jugak la. hehe





katil kami, lampu suda patah. hak2. then malam tu sudah meeting. act tu la tjuan asal pn trip lngkawi ni pn. mcm detail sgt la story ni, xreti lak nk story.. oke tgk pic je la :O



nami island kengkonon nye, kat cable car.. view2 atas tu sume through cable car, n kat atas. ^^

n yg ni sume geng2 jalan masa kat sana, 


 bak kata cek wan, abaikan dua org budak tu. haha


had sooo much fun, walaupun penatt sgt. xde masa rest. hopefully, leh join lagi GOALs nye jenjalan. if ada pn la pasni. >.< thnk you GOALs. ;)

love always.



Labels:

7:28 PM

I say "GO GO GO..."

Ann Misterina..Too Secretive and Too Mysterious..


Everything I do, is only for you.
Everything I say, is all about you.
Everything I wish, is involving you.
Everything I need, is all in you.

It's all because, I love you. :')






Banner from here: TheFadingNight.

Archives

By Recent Posts:
  1. July 2011
  2. December 2011
  3. September 2012
  4. December 2012
  5. January 2013
  6. May 2013
  7. July 2013
  8. March 2015

By Monthly Archive:
i miss my trio.
[허영생] HEO YOUNG SAENG - RAINY HEART
허영생 HEO YOUNG SAENG - LET IT GO
Joe Brooks; Green Eyes w/lyrics.
Ten2Five - I.M.U.
LOVE IS YOU

Hyperlinks

credits:
colors theme image inspirations fonts host

All material © Ann Misterina 2011.
Powered by Blogger.
Home
Follow My Blog